CoreVision - Professionel IT i øjenhøjde

CoreVision

Undskyld, men må vi godt være ærlige?

Der var engang en klog mand, der lavede en model.

Ifølge modellen kan man kun være to ting på samme tid. Man kan ikke være IT-leverandør, ærlig og intelligent på en gang. Hvis man er IT-leverandør og intelligent, kan man ikke være ærlig. Hvis man er intelligent og ærlig, kan man ikke være IT-leverandør. Og hvis man er IT-leverandør og ærlig, kan man ikke være intelligent.

Da vi er IT-leverandør og går ind for ærlighed, må vi altså (ifølge modellen) være dumme. Og hvis det er dumt at mene, at vores kunder ikke skal betale for besøg af sælgere i dyre jakkesæt og tilhørende firmabiler, så er vi dumme.

Og hvis det er dumt at vores IT-konsulenter faktisk kan kommunikere og gøre sig forståelige, både overfor almindelige brugere og virksomhedsledere, så er vi dumme.

Vores mål er at bide de store IT-leverandører bagi, og tilbyde IT i øjenhøjde. Vores speciale er forudsigelig og pålidelig allround IT-drift til små og mellemstore virksomheder. Vi er fokuseret på slutbruger-oplevelsen, og hvorledes IT kan udvikle netop jeres forretning. For det er det, der i sidste ende betyder noget for dig som kunde.

Og det er vel i virkeligheden ikke så dumt.