CoreVision - Professionel IT i øjenhøjde

CoreVision

Total IT-drift - den problemfrie IT-hverdag

Med CoreVision kan du vokse med dine behov. Det betyder, at du har fleksibilitet til at starte med at outsource de IT-services, der giver mest mening for din virksomhed, og derefter vokse med os som dine behov vokser. Mange virksomhedsledere, der er ansvarlige for IT foretrækker, at vi tager IT-driften ud af deres hænder. I disse tilfælde drifter vi virksomhedens IT-services fra vores datacenter, og styrer hele IT-infrastrukturen, herunder desktops, servere, netværk og meget mere.

Total IT-drift hos CoreVision
Styring og håndtering af IT er blevet kaldt det sorte hul i mange virksomheder. Det er et træk på ressourcer, penge, og mest af alt tid; tid du ikke har. Virksomhedsledere med ansvar for IT er på udkig efter en betroet partner til at tage IT-driften ud af deres hænder - vel og mærke uden overraskelser!

Det er derfor at CoreVision tilbyder Total IT-drift. Med Total IT-drift, administrerer, vedligeholder og supporterer vi hele din IT-infrastruktur for en fast månedlig pris, uanset om dine servere står lokalt hos jer, eller er placeret i vores datacenter. Vi tilbyder også en hybrid tilgang, hvor vi kan placere nogle af virksomhedens servere (eller andet udstyr) i vores datacenter, mens andet udstyr er placeret lokalt på virksomhedens adresse.

Læs mere om hvad din virksomhed får ud af Total IT-drift hos CoreVision

Du kan også vælge!
Mange af de IT-ydelser, der indgår i konceptet Total IT-drift er til rådighed som individuelle ydelser. Vi arbejder tæt sammen med jer for at sikre, at alle jeres (specielle) behov imødekommes.

CoreVision tilbyder også konsulentydelser.